Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren?

Tanden, kiezen trekken

Soms is het nodig een tand of kies te verwijderen. U hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen te treffen als u naar uw afspraak gaat

Tandvlees behandeling

Tandvleesontsteking ontstaat door de ophoping van tandplak en tandsteen rondom tanden en kiezen. 

Tandplak verwijderen

Tandplak bestaat hoofdzakelijk uit bacteriën en afvalproducten van bacteriën. Kies voor een zachte borstel met een kleine kop. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar zit detandenfee?

Wij zijn te vinden op dit adres: Noordkade 12A, 2741 ET Waddinxveen, Nederland

Heb ik een garantie?

Jazeker, voor compositie facings bieden wij 1 maand garantie en gratis service. Voor porselein krijg je 10 maanden garantie. 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij de Tandenfee met PIN betalen of met cash.

Hoeveel kosten facings en hoeveel zijn er nodig voor een volledige glimlach?

Compleet glimlach is 20 voortanden 10 boven en 10 onder. De huidige prijs zonder actie is 1300 euro voor 10 facings en 2500 euro voor 20!

Waarom kies ik voor de detandenfee voor deze behandeling?
Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft Tandenfee voortreffelijk maatwerk geleverd aan elke individuele patiënt, zonder gebruik te maken van standaardoplossingen voor facings. Onze handgemaakte facings zijn vervaardigd van hoogwaardig composiet of porselein. De wachttijd voor plaatsing bedraagt maximaal 4 weken, en we bieden een garantie van 5 weken op onze diensten. Onze service is niet alleen betaalbaar, maar tevens de snelste in de markt. In het geval van een patiënt met een gebroken facing, streven we ernaar om dezelfde dag nog hulp te bieden.
Wat is het verschil tussen composiet en porselein?

Porselein en zirkonium worden vervaardigd met behulp van geavanceerde 3D-scanning en tandtechnologie (kosten: 650 euro per stuk), wat resulteert in hogere productiekosten en dus een hogere prijs. Deze optie wordt geleverd met een garantie van 1 jaar.

Aan de andere kant wordt composiet rechtstreeks op de tanden aangebracht met de directe methode, wat resulteert in een snelle en prachtige afwerking tegen een lagere prijs (kosten: 130 euro per tand). Deze optie biedt een garantie van 1 maand vanwege het kwetsbaardere materiaal.

Hoelang blijven de composiet facings?

De facings kunnen met jaarlijks onderhoud tussen de 5 en 10 jaar meegaan, waarna de patiënt ervoor kan kiezen om een nieuwe set facings van composiet of porselein te laten plaatsen.

Voor porseleinen facings hanteren wij een prijs van 8.000 euro voor een set van 20 facings.

Voor patiënten die al eerder een set facings van ons hebben gekregen, bieden wij een korting van 10% aan bij aanschaf van een nieuwe set.